SEO copywriting pentru afaceri de succes

Audit SEO Content

SEO Content

Audit SEO Content

Alegeri inteligente

Optimizarea unui site pentru motoarele de căutare implică multe aspecte și factori. Pentru a vedea clar cum performează din punct de vedere al conținutului indexat și ce este de îmbunătățit în aceasta privința este nevoie de un audit SEO content.
Numeroasele platformele automate actuale oferă suficiente informații în timp real, care semnalează toate problemele și erorile existente și care oferă soluții care să ajute în a obține cele mai bune rezultate posibile.
Un audit de conținut pentru SEO include obligatoriu evaluarea și analiza întregului conținut indexabil de pe un site și stabilirea unui plan de acțiune care implica măsuri legate de creșterea performanței conținutului disponibil pe fiecare pagina și calitatea link-urilor din și către acestea.
Alegerea cuvintelor și expresiilor cheie cele mai importante pentru afacere, scrierea și rescrierea paginilor în jurul acestora, adăugarea de conținut nou, identificarea celor mai bune surse și canale externe pentru a obține trafic cresc relevanța.
Ele sunt aspecte esențiale în orice strategie de optimizare SEO și promovare prin conținut.
h9-about

Care este utilitatea unui audit de conținut?

Scopul unui audit SEO de conținut este acela de a crește încrederea, calitatea și autoritatea unui domeniu. De cele mai multe ori acțiunile implicate conduc la un scor mai bun în pagina, o poziționare mai bună în motoarele de căutare, eficientizarea buget folosit pentru promovare și o experiență mai bună oferită utilizatorilor.
Utilitatea unui audit de conținut poate fi rezumată la:
• Editarea de continut pentru a obține o calitate mai buna a acestuia;
• Crearea de conținut care aduce un trafic mai mare;
• Alegerea și crearea de conținut relevant pentru cuvintele cheie pentru care vrei sa urci cel mai bine;
• Modificarea de conținut sau renunțarea la conținut neimportant;
• Eliminarea conținutului și paginilor duble;
• Identificarea de oportunități de marketing prin conținut;
• Ce sa faci cand ai suferit o cădere de trafic bruscă sau o penalizare;
• Ce să faci când vrei sa schimbi, sa migrezi sau sa cumperi un domeniu.

De ce sa apelezi la serviciile noastre de SEO content audit?

Datorită creșterii competitivității in motoarelor de căutate și exigențelor utilizatorilor, obținerea unei poziționări cât mai bune în rezultată este din ce în ce mai grea. Vei avea întotdeauna nevoie de o evaluare constanta și de măsuri concrete de creare de conținut de calitate pe toate paginile, de mărturii sociale și de un profil solid de backlink-uri.
Prin apelarea la un specialist din echipa noastră vei beneficia nu doar de un audit rapid și gratuit al site-ului, ci și de toate acțiunile necesare pentru a face modificările recomandate, strategii și oportunități de conținut noi și neexplorate.
Grație creativității și implicării echipei noastre, site-ul tău poate beneficia de un conținut optim și poate ajunge performant în cel mai scurt timp.
h9-about

Facem audit de conținut SEO, oferim și implementăm soluții de conținut original, de cea mai bună calitate!