SEO copywriting pentru afaceri de succes

Despre noi

Noi suntem

SEOTIC

Explorează noi oportunități alături de echipa noastră de SEO Copywriting și Web Design. Dezvoltăm strategii de creație și content marketing originale și unice.

“Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read.” –Leo Burnett

seo-content

SEO Content

Dacă vrei conținut SEO care să fie cu adevărat util imaginii și scopurile urmărite de companie, lucrează cu profesionisti!
serviciu-web-design

Web Design

Nu putem vorbi despre promovare și optimizare, dacă nu avem în vedere și toate aspectele importante legate de web design
NE PLACE CEEA CE FACEM SI VREM SA FIM CEI MAI BUNI

Valorile SEOTIC

Iată care sunt valorile care ne sunt dragi și care călăuzesc activitatea SEOTIC:
h13-faq-bg
Îmbogățirea experienței
Nu lăsăm nicio zi să treacă, fără să încercăm să învățăm ceva nou. Ne folosim experiența și achizițiile precedente în orice proiect pe care îl realizăm.
Creativitate nelimitată
Imaginația și creativitatea sunt sursele noaste inepuizabile de originalitate și profesionalism. Apelăm la ele în tot ceea ce facem și pentru orice proiect.
perfectionarea-rezultatelor
Perfecționarea rezultatelor
Ne dorim mereu să fim la curent cu tot ce este nou și ne depășim limitele personale. Evoluția permanentă și educația continua sunt scopurile principale pe care le țintim.
dorinta-de-inovatie
Dorința de inovație
Ne place să vedem și să facem lucrurile altfel decât ceilalți. Năzuința noastră spre originalitate și inovație ne ajută să ne dorim cu fiecare zi să fim mai buni.
strategii-originale
Strategii originale
Ne bazăm pe alternative și vedem oportunități pe care concurența ta le folosește cu succes sau nu le exploatează corespunzător. Credem în originalitate și diferență!

Vrei să începi un proiect de succes?

Citim, învățăm, aplicăm

Vă prezentăm echipa

Cristina

Manager
Cristina

David

Expert SEO
David

Alex

Designer
Laura

Laura

Copywritter
Laura
Explorează noi oportunități alături de echipa noastră de SEO Copywriting și Web Design. Dezvoltăm strategii de creație și content marketing originale și unice.

Despre Noi

Pasionați de web design, SEO și copywriting, dornici să oferim clienților rezultate peste așteptări, mereu la curent cu cele mai noi tendințe și recomandări, aceasta este echipa noastră - SEOTIC.
Ne place să vorbim mult cu clienții noștri pentru a ști care sunt așteptările lor și ce putem face pentru ai ajuta să aibă o prezentă online performantă, care să sporească vizibilitatea și conversia.
Căutăm soluții adaptate și testăm alternative, care să se plieze cât mai bine pe specificul unui domeniu de activitate și pe exigențele utilizatorilor și clienților actuali.
Livrăm proiecte performante SEO, conforme celor mai recente schimbări de algoritmi, capabile să ofere o experiență de navigare mai buna, tactici și conținut de calitate.
Clienți mulțumiți
v-line