SEO copywriting pentru afaceri de succes

Web Design SEO

Slide Web Design SEO Web Design SEO
Nu doar design

SEO sau Search Engine Optimization este un proces prin care se urmărește optimizarea unui site pentru a obține o poziționare cât mai bună în motoarele de căutare. El implică o serie de măsuri realizate în site și măsuri realizate în afara site-ului, pentru promovarea lui. Printre cele mai importante măsuri implementate on-site, cu implicații majore asupra optimizării off site, este realizarea unui web design SEO.

Optimizare din faza de concept

Pentru a dispune de un site competitiv, optimizarea trebuie să înceapă din faza de concept sau construcție. Doar astfel sunt puse bazele unui proces care să asigure condițiile necesare pentru a fi performant în motoarele de căutare și pentru a oferi utilizatorilor o experiență de navigare cât mai bună.

Google friendly

Exigențele celui mai utilizat motoar de căutare sunt din ce în ce mai ridicate. Realizarea unui site actual, care să satisfacă cele mai importante criterii estetice și de relevanță a structurii și conținutului are nevoie de un design SEO, care să urmărească cele mai noi tendințe și recomandări Google.
h3-about
Peste 10 ani experienta

Care este rolul unui Web Design SEO?

Rolul unui site este acela de a asigura o prezență online care să permită unui număr cât mai mare de utilizatori să-l acceseze și să-l consulte. Scopul său este acela de a face conversie și vânzare.
Atingerea țintelor propuse se face doar prin crearea unui site care să fie și estetic, dar și SEO. El trebuie să respecte atât standardele recomandate de principalele motoare de căutare, cât și obișnuințele de căutare ale publicului vizat.
Pentru a nu exista probleme care pot afecta urcarea sau legate de apariția de erori neprevăzute, design-ul site-ului trebuie să aibă în vedere întotdeauna parametrii SEO și o optimizare tehnica permanentă.
Aceste aspecte sunt importante atât în faza de construcție, dar și ori de câte ori se produc modificări majore sau sunt impuse norme noi de către motoarele de căutare.
Suntem mereu la curent cu cele mai noi tendințe în design și cu ultimele actualizări de algoritmi ai motoarelor de căutare.
Este mereu nevoie de SEO în design. Iar aceste doua aspecte trebuie să se conjuge perfect pe tot parcursul prezenței în online.
h3-about
Folosim cele mai noi programe și tehnologii

Ce facem noi

Web Design-ul a evoluat mult în ultimii ani, de la HTML simplu la procese complexe și scriere de cod ce necesită experiență în mult mai multe limbaje de programare.
Oricare ar fi programul ales, pentru noi cel mai important lucru este ca un site să aibă șansa de a fi performant. De aceea toate proiectele realizate de noi țin cont de progresul tehnologiei disponibile și de performanțele tehnice actuale.
Realizam site-uri care îmbină armonios atât partea de design și estetică, cât și partea de optimizare tehnică. Web site-urile realizate de noi sunt responsive.
Noi răspundem marii provocări, combinând cu succes elemente de design, content, programare, call to action, tehnică și mentenanță. Implementăm de la început doar tehnici recomandate și testate.
Suntem mereu la curent cu cele mai noi tendințe în design și cu ultimele actualizări de algoritmi ai motoarelor de căutare.
Desigur ca exista mici secrete pe care le dezvaluim doar clientilor nostri.

Vrei să începi un nou proiect?

Dacă ai nevoie de web design SEO apelează la echipa noastră!
postari recomandate

Află mai multe despre noi