SEO copywriting pentru afaceri de succes

Content marketing

SEO Content

Content marketing

Content is still the king!

Strategiile de content marketing de calitate sunt cea mai sigură cale pentru a-ți crește traficul pe site și a îmbunătăți rezultatele organice. Clienții trebuie să știe despre afacerea ta și să fie atrași să citească ceea ce scrii despre ea.
Dacă reușești să-i faci să vadă cât mai bine produsul, să afle mai multe despre el, să cerceteze avantajele și dezavantajele și să afle prețul pentru ceea ce caută, ei vor fi mult mai dispuși să cumpere.
Content marketingul inteligent este cel care se concentrează pe crearea și livrarea de conținut optimizat, de cea mai bună calitate. Acesta trebuie să fi adaptat și diferențiat în funcție de canalele de difuzare alese și de publicul targetat. Astfel și vânzătorul și clientul au mai mult de câștigat.
Includerea marketingului prin conținut în planul de promovare aduce rezultate pe termen lung și ROI-ul cel mai bun. Crearea unei strategii de conținut specializate pe conversie și vânzare este misiunea pentru care vrem să ne angajați!
h9-about

Cum să folosești conținut SEO pentru a-ți dezvolta afacerea?

Postări pe blog, articole SEO, advertoriale, infografice, guest posting, white papers, video scripturi, podcasturi etc., toate acestea ajută la vizibilitate și la plasarea mai bună în Google.
Testarea tipurilor de conținut și combinarea lor pentru a vedea care aduce cele mai bune rezultate ajută mult în a depăși concurența și a ajunge mai repede pe prima pagină. Perseverența în a publica și a scala următoarele acțiuni în funcție de performanțele obținute, sunt cheia succesului în online.
Pentru a atinge obiectivele de marketing vizate, trebuie sa ai un program editorial bine gândit, să scrii eficient, să creezi articole bune, postări bine gândite, mesaj targetate, să alegi să colaborezi publicații importante din domeniu și cu cei mai potriviți influenceri.
Dacă SEO contentul tău este relevant și acoperă cuvintele cheie vizate conținutul tuturor paginilor site-ului tău te va ajuta să câștigi autoritate în industria în care activezi.
Postează regulat și pe tonul potrivit pentru canale pe care le-ai ales. Doar astfel ai șansa de a ajunge la publicul tău țintă și la cei care caută produsele sau serviciile tale. Nimeni altcineva nu va aprecia mai mult conținutul și mesajul tău!

De ce content marketing de la noi?

Dacă vrei ca afacerea ta să fie recunoscută, să fie promovată pe canalele potrivite și să identificăm pentru tine oportunități și teritorii, pe care alții le neglijează, angajează ne pe noi. Suntem aliatul tău și sprijinul echipei tale pentru a redacta și scrie content marketing în mod profesionist.
Noi creăm advertoriale, articole de blog, texte și povești impresionante, în cuvinte adecvate și cu mesaje potrivite, care te ajută să ajungi la publicul pe care îl dorești. Conținutul nostru este special gândit și formulat pentru afacerea ta, este unic și original și are puterea de a convinge.
Misiunea ta este întotdeauna și misiunea noastră. Fie că vrei notorietate pentru brand, mai mult trafic și vizibilitate, mai multe lead-uri sau conversii, noi vom căuta cea mai bună variantă de content marketing pentru firma pe care dorești să o promovezi online.
Cu noi organizația, serviciul sau produsul tău vor fi prezentate în lumina potrivită și vândute prin servicii orientate mereu spre cea mai bună experiență oferită clientului. Mesajul va fi clar, unitar, actual, original și special.
Construim notorietate, reputație, vizibilitate, share-uri și like-uri pentru brandul tău!
h9-about

Hai să vedem ce soluții avem pentru a te promova prin content marketing!